maanantai 30. maaliskuuta 2009

Kevään odotusta

Vito, Kicki ja Zinnia käväisivät Ypäjällä kisoissa menneenä sunnuntaina ja kaikkien tuloksiin ollaan enemmän kuin tyytyväisi: Teräsmummon Kicki palailee hiljalleen tauolta ja virittyy kisoihin, Zinnia hyppäsi elämänsä ekan 130cm luokan ja tuloksena kaksi pudotusta. Päivän positiivinen oli taas kerran Vito joka tasaisen rauhallisesti jatkaa hyviä suorituksi, ikää 6v ja treenattu todella säästeliäästi. Suuri kiitos siis yhteistyökumppaneillemme Marjut Andersenille ja Oiva Pölöselle kyseisen kultakimpaleen löytämisestä.

Pyrke löysi nopeasti uuden kodin joten tämä pienisuuri hevonen matkasi uudelle omistajalleen Tampereelle.

Muutoin täällä Heinoossa odotellaan kevättä kovasti sillä Anjan, Pirkon, Pyrin ja Helinän mahat kasvavat kovaa vauhtia eli jotain sieltä on totisesti tulossa :)

maanantai 16. maaliskuuta 2009

Kuulumisia Heinoosta

Viimeisestä kirjoituksesta on aikaa jo tovi vierähtänyt. Kivitallilla nautitaan lumesta ja tietysti odotetaan kevättä ja varsoja. Hevosluku on taas lisääntynyt muutamalla kun tallille muuttivat Pyrke ja Rondine M. Leijan Viski. Meja ja Mira muuttivat lähemmäksi kotikulmia ja Luna matkasi Sihvosten luokse Hyvinkäälle joten eiköhän pian ala kisatuloksia kuulumaan sieltäkin suunnalta.

Ann-Niina, Carola ja Anniina ovat käyneet kisoissa ja näyttää siltä että talven treenaukset ovat onnistuneet hyvin. Hyvillä mielin siis jatketaan kohti kevättä ja kilpailuja.