lauantai 25. heinäkuuta 2009

Nyt on syytä olla onnellinen

Kicki-Rose on tiine Larinosta ja Pyri jatkaa tiineyttään Turosta. Pikkuinen Briana ultrattiin tiineeksi Artistista, tamma astutettiin yhden ja ainoan kerran. Fasu ja Pirkko on myös astutettu Artistilla. Vuonna 2010 odotetaan siis 5 varsaa, miltähän mahtaa tuntua vuosi jolloin ei synny yhtään shettisvarsaa.

Kauden 2009 varsat ovat kaikki myytävinä. Shetlanninponivarsat ja emätammat tullaan näyttämään Mustialan näyttelyssä ja mahdollisesti myös Loimaalla.

torstai 16. heinäkuuta 2009

Heinäkuun helteitä

Heinäkuu on aloitettu kisaillen ja samalla kaavalla jatketaan. Erityismaininnan ansaitsee Zinnia-sikanen joka menneenä viikonloppuna yllätti meidät kaikki hyppäämällä 130cm luokassa 3 sijan. Myös Vito, Veera ja Nemo ovat edenneet mukavasti.


Helinä ja Regan antavat odotuttaa varsomista... jotenkin ennen heinäkuuta varsat saisivat jo olla maailmassa (odottavan aika on pitkää).

Kuvagalleriassa on julkaista varsakuvia Talli Laukan omistukseen syntyneestä Sandran hienosta orivarsasta. Sandra on uusittu Jetset D:llä.
Käy myös katsomassa Marttilan ponien kasvattajan, Ritvan kuvat Roberthan ja Artistin varsasta. Kyseessä on mahtava pakkaus joten ostotarjouksia Ritva ottaa varmasti mielellään vastaan!

Valkyria lähte kotiin jatkamaan iloista odotusta mahassaan tuleva huippulahjakkuus Larinosta :). Briana, Mini ja Kicki ovat toivonmukaan myös tiineitä.

Kuvat löytyvät osoitteesta http://picasaweb.google.fi/kivitalli