lauantai 27. helmikuuta 2010

Toni tuli taloon!

Kyllä nyt on mäellä meteliä kun menneenä torstaina Kivitallille muuttanut Toniino tutustuu uuteen kotiinsa. Toni tutustuu innokkaasti uusiin kavereihin ja tuntuu että tammat ovat melko pörheänä tämän komistuksen ohittaessaan. Yhteisen sävelen löytäminen kauden kisoja varten on aloitettu joten toivotaan että pääsemme kilpailemaan mahdollisimman paljon, mikäs tässä on treenatessa sillä ori on todella kuuliainen ja muutoinkin mukava ratsastaa.

Eemil ja Paavo muuttivat samalla kertaa Kauhajoelle eikä voi muuta kuin olla ylpeä poikien käytöksestä, todella mallikkaasti matkustivat ja käyttäytyivät uusille kotikulmille päästyään.


Leponiemen Anniinan ja Maja V:n ahkera treeni palkittiin SATULACUP finaalissa kolmannella sijalla. ONNITTELUT!

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Melkoinen tuuli ja pakkanen= aikaa aloittaa blogi vuonna 2010

Talvi 2009/2010 on ollut melko mukava lukuunottamatta pakkasia jotka ajoittain ovat ainakin meille liian kovia. Vanha talli vesiputkineen ja viemäröinteineen ei ole mikään unelma kun lämpötilat heittelevät. Kaikesta on kuitenkin selvitty ja kovasti ollaan kohti kevättä menossa.

Viimeinen merkintä täällä on lokakuulta, sen jälkeen kaikenlaista on tapahtunut mutta raportointi on jäänyt. Uusia hevosia ja etenkin ihania poneja on tullut joista raportit myöhemmin. "Kauden toivotut" eli tiineet tammat on merkitty etusivulle, niiden varsomisia odotamme todella hartaasti. Myös kauden jalostussuunnitelmat on merkitty esille.

Uutta omistajaa tai leasingkotia etsii ainakin Shetlanninponitamma Elsa v.d. Horst. Näillä näkymin meillä ei yhtään shettistammaa astuteta, kaikki toimivat kiltteinä poniratsuina reippaille pikkutytöille. Myös Reganin, Kohinoorin ja Laudian kohdalla leasing voi tulla kysymykseen. Olli tekee töitä myös poniratsuna mutta voidaan liisata hyvää kotiin kuluvaksi astustuskaudeksi.


Hevoset ovat treenanneet peruskuntoa, kiitos ihanan lumen. Toivottavasti alkuvuoden kiireet hellittävät jatkossa ja pääsemme kisailemaan tulevalla kaudella aktiivisesti.