sunnuntai 29. elokuuta 2010

Poneja raveissa ja vähän muutakin

Bonnie ja Ceana Stone aloittivat raviuransa mallikkaasti tällä viikolla.
"Hertta" ravasi perjantaina Kuopiossa maaliin ekana ja Bonnie tänään Seinäjoella hieno kolmas. Nämä ladyt ovat esiintyneet myös tällä kaudella varsin mallikkaasti näyttelyissä.
Onnittelut ja suuri kiitos ponien omistajille jotka ovat tehneet hienoa työtä.


Ewan Stonen matkasi tänään äitinsä luokse ja samalla uuteen kotiin. Hienosti tämä nuori lupaus asteli koppiin ja aloitti matkan Toholammille. Paljon iloisia hetkiä Katariinalle ja perheelle tämän mielettömän hienon nuoren miehen kanssa!


Miian ja Mikon sydänkäpyseksi muutti varsin kokenut ja kookas ruuna Fernando. Tämän herrasmiehen kanssa on varsin hyvä jatkaa uuden opettelua.


Hevi palasi myös omistajalleen astuttuaan kesän tallillamme. Oli ilo tutustua tähän niin komeaan mustaan oriin jolla myös käytöstavat olivat kohdallaan.

perjantai 20. elokuuta 2010

Kohti syksyä

Kuuma kesä alkaa olla ohi ja valmistaudutaan innolla tulevaan syksyyn!

Kesän aikana puuhasteltiin kovasti piha-alueiden ja myös talli sai uutta väriä pintaan sekä ulkopuolelle että sisälle. Lattiapinnat ja osa karsinoista kokevat vielä muutoksen syksyn aikaan.

Varsat palaavat hiljalleen laitumilta. Oli taas kerran ilo tehdä yhteistyötä alueen maanomistajien kanssa, saimme käyttöömme loistavia laitumia missä varsojen kelpasi kesälomaa viettää.

Uutena joukkoomme liittyi perhe Vesanen ja Elvis (For Eternity). Veera ja Elvis tullaan varmasti näkemään tulevaisuudessa kilpakentillä, parin meno nimittäin on jo nyt lupaavan oloista.

Maailman rehellisimmät suomenhevoset KULTASIIPI ja LAMMIN CECILIA muuttivat uusiin koteihin. Näiden kahden myyminen oli kova pala meille kaikille mutta jostain on aina välillä luovuttava kun varsojakin syntyy vuosittain. Toivotamme paljon hyviä hetkiä Ninalle ja Miialle Kultasiiven kanssa ja Cecilian taustajoukoille (Ahot&Räsänen) paljon treeni-intoa.


Ponikerhoilut jatkuvat normaalisti kesälomien loputtua ja uusia ryhmiä on tulossa.