maanantai 25. lokakuuta 2010

Kuulumisia (melkein kuukausi viime kerrasta)


Heinooseen kuuluu hyvää!

Uusi hevosia on muuttanut talliin joten kentällä käy iltaisin melkoinen kuhina. Tervetuloa siis porukkaan Muru, Eikka ja Topi omistajineen.

Ihastuttava pikkumusta, Bridget Stone, pääsi kasvattajan näkökulmasta varsin mieluisaan ja harrastavaan kotiin. Santerin uusi raviponi matkasi Seinäjoelle ja on syysloman kunniaksi totutettu satulaan joten siitä se lähtee. Toivotamme siis onnea Bellalle uuteen kotiin!
Tammojen määrä alkaa hiljalleen kutistua mutta oreja riittää joten jos olet vailla komeata mustaa hurmuria niin niitä täällä kyllä olisi.

Varsat alkavat pikkuhiljaa totutella elämään ilman äitejä. Pojat ja Floora ovat jo varsin itsenäisiä joten eiköhän pian saada jo jättää mammat karsinoihin.

Lammin Eino palasi kotiin ajo-opetuksesta Pakarisen Katrin luota. Einomies oli ilmeisesti käyttäytynyt moitteettomasti joten nyt huilataan hetki ja sitten taas lumien tultua jatketaan ajeluita hissukseen.

Hepsu (Satumaan Haltija), Lammin Dooris ja Daniela valmistautuvat Teivon 30.10 pidettävään näyttelyyn. Pidetään peukkuja että hoviesittäjämme nopsajalka Anu saa kaivettu esiin ne parhaimmat liikkeet :) Vielä on kuitenkin edessä viimeiset pesut ja putsaukset joten homma riittää kyllä.

Tenavatunnit ovat täynnä joten uusia ryhmiä tullaan järjestämään viikonlopuille nyt kun illat alkavat hiljalleen pimentyvät.

Ceana Stone käväisi omistajansa kanssa Kajaanissa ponikuninkuusraveissa. Varsin hieno suoritus taas kuskilta ja ponilta!
http://heppa.hippos.fi/heppa/app?page=racing%2FRaceResults&service=external&sp=CF1286053200000&sp=CEKJ&sp=CC34