torstai 26. toukokuuta 2011

Hevoset hoidoissa

Nisosen Merja (http://www.merjanisonen.fi/) ja iso joukko ammattilaisia hoiti tänään koko päivän heppoja kuntoon. Paljon saatiin uutta tietoa ja vinkkejä miten toimia jatkossa. Suuri kiitos koko porukalle, toivottavasti tuutte taas pian käymään!

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Poneilua, poneilu, poneilua, poneilua

Ponit keräsivät rahaa aurinkoisessa säässä Mannerheimin lastensuojeluliitolle. Paljon nähtiin iloisia naamoja ja ponit saivat osakseen paljon rapsutuksia.

Tiina ja Superponi Casper jatkoivat hyviä suorituksia myös Ypäjällä tutustumisluokassa joten nyt jatketaan kohti Keravaa iloisin mielin.

Annin kilpailukausi on ainakin hetken katkolla Ypäjällä sattuneen vakavan loukkaantumisen takia. Tämä tapaturma pisti miettimään turvavarusteiden merkitystä yhä enenevissä määrin ja nyt ratsastajaa odottaakin vaaleanpunainen POINT TWO AIR JACKET ja Charles Owenin uusi kenttäkypärä jotta saadaan vielä turvallisemmaksi putoamiset. Liian paljon näkee säästetävän kypärässä ja turvaliivissä eli niissä kaikista tärkeimmissä.


Pirkko varsoi kauniin tammavarsan oriista Lunnalyckans Artist 18.5. Pirkkomaiseen tapaan kaikki tapahtui taas aamuyöstä salamannopeasti ja helposti joten meidän tehtäväksi jäi vain ihailla pikkusöpöliiniä. Varsa saa nimekseen Gilda Stone. Nyt siis odotteluvuorossa on enään Penan varsa.


Tunnit jatkuvat kesäkaudella normaalisti ja luvassa on lisää ryhmiä kasvavan kysynnän vuoksi joten ota rohkeasti yhteyttä Kaisaan sopivan ryhmän löytämiseksi.


Kalle (kulltorps Kalle) ja Olli ovat valmiita ottamaan tamma-asiakkaita vastaan

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kivitalli mukana Sastamalassa tapahtuu päivässä 21.5

Söpöt ponimme osallistuvat kuljetusliike Finskan pihassa järjestettävään tapahtumaan ja keräävät rahaa Mannerheimin lastensuojeluliitolle.

Tervetuloa mukaan koko perheen tapahtumaan!

maanantai 2. toukokuuta 2011

Hertta taas hyvissä asemissa

Ceana Stone kilpaili vapunpäivänä Joensuussa tuloksena 3 sija.

Ohessa Jutan viestiä kuulumisista:
"Kauden tavoite on omistaja Jutta Imanin mukaan 4v. Kriterium Teibvossa syksyllä.20 sekkaa pitäisi saada vielä
vauhdeisssa nopeutta,mutt 10s. on realistisempi ja siihen tähdätään :)
Metodini on,että kilvan ajo kehittää hevosta niin paljon enemmän eteenpäin,kuin
pelkkä kotona kehnäily ja sillä mennään.Kotona ylläpitäävää liikutusta,mutta muuten
poni saa viettää ponin elämää pääosan ajastaan ponilaumassaan tarhaillen:D kertoo Jutta."