perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ihana Hertta on täällä

Viimeinkin Pyri varsoi. Hertta syntyi sellaista salamavauhtia 26.6 että toivottavasti sama vauhti siirtyy suorituksiin raviradoilla tulevaisuudessa.  Toivotaan että pahimmat kesäsateet ovat nyt ohi ja saadaan tämäkin pari pian muiden varsallisten tammojen laitumelle.

Sofia, Katja ja Tiina viettävät perjantaina päivän eläinlääkärin luona. Poppiksen etulavassa oleva murtuma on paranemaan päin joten sairaslomaa jatketaan ja suunnitelmissa on myös varsa ensi vuodelle.

Elviksen erikoinen pään viskely paljastui head shaking- nimiseksi taudiksi joten uudet suunnitelmat ovat edessä ihanan Elviksen suhteen.


Elisa siirtyy kasvattamaan masuaan joten muu tiimi toivottaa leppoisia äitiyslomapäiviä! Eiköhän se veri taas pian vedä hevosen selkää ;)

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Kesäkuun viimeisiä päiviä

Melkoista huisketta on luvassa tälläkin viikolla.........

Anni ja Zinnia kisaavat Ypäjällä  CIC2* luokassa perjantaina (koulu ja rataesteet) ja lauantaina (maasto-osuus) Huippujännittävä loppuviikko siis tulossa http://www.hevosopisto.fi/index.phtml?page_id=1096&navi_id=123186&21780_ni=24846&21780_offset=&21780_newsList_t=readNewsItem&


Iloisia uutisia kuultiin Hauholta eli Laila (Landinia) tiineenä ekassa ultrassa  eli peukut pystyyn että matkustaja pysyy kyydissä ensi kevääseen asti ;)

Tunnit pyörivät täydellä teholla ja mökkiläiset tuovat mukavaa vaihtelua vakkariryhmiin joten mikäs tässä on kesää vietellessä  

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kohti juhannusta

Reipas leiriviikko ja kisaviikonloppu taas takana. Vappu ja Zinnia keräsivät kokemusta Keravalla ja Emppu ja Pena Osaran kisoissa.  Ohessa Penan kisavideo :)

http://www.youtube.com/watch?v=isx0KE4h9dk

Juhannusta kohti siis ollaan menossa kovaa vauhtia joten kuullaan viimeistään kun Pyrin varsa on maailmassa

torstai 7. kesäkuuta 2012

Puolan porukka kotona

Anni ja Zinnia sunnuntain estekokeessa
Anni, Tyyne ja Zinnia kotiutuivat hyvin menneeltä Puolan kisamatkalta. Pari nappasi ekassa Kansainvälisessä *- kisassa sijoituksen 5/40. Tästä on hyvä jatkaa  kauden muihin koitoksiin.


Kuluvalla viikolla perjantaina 8.6  Anna Kärkkäinen pitää koulu- ja estevalmennusta klo 16-20

Luvassa on on este- ja maastoestetreenit myös 12-13.6. Lisätietoa Kaisalta

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kuulumisia Puolasta

Eilinen maastokoe sujui ilman aika ja estevirheitä joten Anni ja Zinnia jatkavat sijalla 3. Aamulla oli vuorossa eläinlääkärin tarkastus josta matka jatkuu kohti iltapäivällä alkavia esteluokkia. Vielä siis jännitettävää riittää eli peukut pystyyn!

Terveisiä Koivusalon Tallilta

Kasvattimme Bridget Stone, tutummin Bella treenan omistajansa Santerin kanssa. Ohessa tunnelmia estekilpailuista. Bella on osoittaunut varsin mallikelpoiseksi poniksi joten toivottavasti tämä pari nähdään shetlanninponien SM-kilpailuissa
Kuvan ottanut Koivusalon Talli/Pauliina Ketola

lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tänään jännätään maastokoetta

Yllä oleva kuva koulukokeesta Strzegomista. Tänään jännätään sitten maastokoetta jonka lähtöaika 13.21. Oheisesta linkistä pääset kurkkaamaan miltä Annin ja Zinnian maastorata näyttää http://www.worldcupstrzegom.pl/cross/2012/cci1/