torstai 18. syyskuuta 2008

Ruunauksia ja syyshommia


Talvi lähestyy kovaa vauhtia ja vielä on paljon tehtävää ennen kuin maa jäätyy. Tosiasiassa tekisi välillä töiden jälkeen mieli puuhastella sisällä lämpimässä mutta ei voi mitään, elämä on täynnä valintoja :)

Aitoja on uusittu ja pihatto sai uudet kalusteet joten varsojen kanssa toimiminen helpottuu entisestään. Varsat ja niiden mammat totuttelevat pihattoelämään jossa vieroitus sitten tapahtuu hiljalleen. Emätammojen oppeja seuraillen varsat tottuvat vesiautomaattiin, kytkettynä ruokailuun ja muuhun elämään pihatossa.

Ralli on ruunattu ja vielä tämän operaation kokevat Apilan Obelix ja Felix sekä orilaitumelta kotiutunut Tementaari. Ruunausoperaatioden lisäksi luvassa on kaikkien -08 varsojen tunnistaminen rekisteröintiä varten ja mikrosirutus. Ikäviäkin juttuja on luvassa, Vikkelän Varjolla puhkesi kesälaitumella kesäihottuma joten vaihtoehtoja mietitään.


Ragela palasi takaisin kesälaitumilta. Hevosjoukkomme lisääntyi tällä viikolla kun "Vito" liittyi porukkaan. "V" on todellinen komistus ja herrasmies joka nuoresta iästään (5v) huolimatta on jo pitkälle ratsastettu joten tästä miehestä kuulemme vielä este- ja koulukentillä.



Sunnuntaina starttaa heppakerho innokkaille ponitytöille ja pojille. Kovan kysynnän vuoksi luvassa on ponien hoidon opettelemista ja ratsastuksen alkeita. Kerho kokoontuu sunnuntaisin kello 15.00 ja kestää tunnin. Innokkaat voivat ilmoittautua Kaisalle!

Ei kommentteja: