tiistai 14. huhtikuuta 2009

kisauutisia, hevosuutisia, kuvia ja muuta pientä

Veera ( Wildlife) ja Kinnunen (Landinia) hyppäsivät menneenä lauantaina Porin aluekisoissa. Saaliina yksi valkoinen ja sininen rusetti. Pikkuhiljaa alkaa siis yhteinen sävel löytyä näiden taitavien mutta myös hieman haasteellisten tammojen kanssa. Myös Carola, Pääsky ja Thelma starttasivat kelpo radoin kisoissa. Tulevana viikonloppuna Ypäjällä kisaavat taas Zinnia, Kicki, Vito ja Kinnunen joten rauhallinen viikonloppu on vain haave.

Talli Laukat lähetti Sandran kuulumisia ja ihanan kuvan jo varsin isosta masusta. Sandra varsoo oriista Jet Set D, varsasta kiinnostuneen huomio: kannattaa olla yhteydessä Vatasen Lauraan!

Kivitallin suomenhevoskannassa tapahtui muutos kun suuripieni herrasmies Ralli muutti Muurameen ja tilalle saapui "Pena" http://www.sukuposti.net/fakta.php?Numero=352854 . Tämän hienon ja erittäin kiltin liinaharjan tarkoituksena,kunhan kengät saadaan jalkoihin, on aloittaa ratsun elämä ja tulevaisuudessa tehdä myös hienoa varsoja.

Heinoon alkuperäiskansaan kuuluva Kultasiipi taasen treenaa Pakarisen Katrin silmien alla Kokemäellä. Pidetään siis peukkuja että Kultsi ymmärtäisi mistä ravijutussa on oikeasti kyse :)

Anni ja Vito saivat kutsun G. Morriksen klinikalle kuun lopussa joten kaiken kaikkiaan jännittäva huhtikuu on tulossa.

Ei kommentteja: