perjantai 8. toukokuuta 2009

Melkoista vilskettä

Hyvää vauhtia ollaan jo toukokuun puolella. Koneella ei juurikaan ehdi käymään koska hieman on havaittavissa ylibuukkausta tallilla ja muutoinkin kevät tuo tullessaan monenlaista puuhaa... Oreja varten saatiin täksi kaudeksi käyttöön mielettömän hieno ja ISO laidun jossa on vaihtelevuutta ja mukavia saarekkeita lepäämistä varten. Suuri kiitos siis Veeran vanhemmille! Nyt onkin sitten edessä isot aitatalkoot ja kaikkien poikien siirtäminen kesälomalle.

Sihvosten Enrico muutti tallille Sarin telottua vaihteeksi kerran itsensä, AK ja Eetu osallistuvat tulevana viikonloppuna Niinisalon kenttäkisoihin, yhteiset treenit ovat jääneet vähiin mutta eiköhän se siitä. Valkyria taasen tuli siemennettäväksi mahtavalla hollantilaisella esteoriilla Larino. Brianan ja Minin sulhasiksi on valittu Singapore, kimoja varsoja siis toiveissa ;).

Ponirintamalla on myös tapahtunut sillä Leponiemet hankkivat uuden ponin, Maja V ja Anniina tullaan varmasti näkemään kuluvalla kaudella kisoissa. Lähteenmäen perheeseen iski myös ponikuume ja näin ollen Carmen VII muutti tallille asumaan ja Kian ratsastuskaveriksi. Carolan projektiksi muutti nuori ja erittäin lupaava ruuna Filister.

Tulevana viikonloppuna Eetun lisäksi debyyttinsä kenttäradoilla tekee myös V2-team eli Vito ja Veera. Toiveet hyvistä suorituksista ovat korkealla joten sunnuntaina sitten nähdään ovat treenaukset tuottaneet tulosta.

Lanita ja Sandra muuttivat uusiin koteihin ja tilalle saapui pikkujättiläinen Bello Nemo. Tämä suuri mutta niin kiltti mies tullaan näkemään piakkoin radoilla koska potentiaalia on vaikka muille jakaa. Nemo hyväksyttiin jalostukseen Puolassa mutta on sittemmin ruunattu, kilpahevosenelämään totutteleminen voi siis alkaa.

Heinoon alkuperäiskansaa edustava Kultasiipi on ottanut Katrin valmennuksessa osaa Kokemäen harjoitusraveihin ja tulevana viikonloppuna edessä on THE KOELÄHTÖ. Myös kimppahevonen Rölli (Ravelon Meno) on esittänyt lupaavia startteja samoissa harkkareissa joten jäämme innolla odottamaan....

Esmeralda voi hyvin ja varsin touhukas pikkuvarsa, joten innolla odotamme Anjan ja Helinän syntyviä varsoja.

eli tällaista meno meillä on ollut ja luvassa

Ei kommentteja: