torstai 11. kesäkuuta 2009

Melkoista sutinaa koko ajan

Hevosautomme suuntasi menneenä lauantaina nokkansa kohti Keravan aluekenttäkisoja matkassaan varsinainen rytmiryhmä: Bello Nemo (5v jolla kenttäkokemusta 0), Veera (jolla mielialan vaihtelut ja hetkittäin pintaan pukkaavat menneisyydessä opitut huonot tavat), Vito ja Kati + Anni. Kouluradalla meidän mittakaavassa huikeimman radan suoritti Nemo joka koulun ja puhtaiden rataesteiden jälkeen lähti maastoon jaetulta viidenneltä sijalta. Alku näytti maaston osalta melko lupaavalta mutta vesieste osoittautui vielä ylivoimaiseksi joten leikki jäi pari estettä vaille vajaaksi. Käy tsekkaamassa Nemon kuvat osoitteesta
http://www.jxfoto.fi/hevoset/pic.php?id=14522

Veeran ja Viton koulut menivät räpiköiden ja rataesteet kohtuullisesti. Maastossa nämä kaksi eivät huikeita olleet joten tulevana torstaina juhannuksen kunniaksi suuntaamme maastoradalla harjoittelemaan. Kati ja Anni suorittivat koulun ja esteet hyvin mutta kenttäradalla meno päättyi harmittavasti ennen maalia. Lauantaista sisuuntuneena treenaaminen jatkuu entistä kovempana joten Uusikaarlepyy HERE WE COME!

Laudia varsoi pikkuprinsessan Kjällin perheen luona. Neiti saa nimekseen Emily Stone ja todennäköisesti kutsumanimeksi tulee Ella. Ellan uudet omistajat ovat Emmi ja Juho joten onnea taas kerran uuden ponin omistajille!

Varsoja odotetaan vielä Helinälle, Kohinoorille, Saralle ja Reaganille!
Kicki Rose on siemennetty oriilla Larino, Brianna Stone Singaporella ja Firenze Prix Artistilla.
Pyri ja Einomies lähtivät Ylivieskaan tavoitteena turolainen vuosimallia 2010. Pidetään siis peukut pystyssä jotta tärpäisi ja saisimme hakea hevoset kotiin.

2009 varsat etsivät uusia rakastavia koteja! Listan myytävistä näet etusivulta

Ei kommentteja: