keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Kotikisat takana ja ihana kisakausi edessä

Kotikisat saatiin kunnialla vedettyä läpi ja ei voi kuin olla ylpeä tiimistään. Hienoja tuloksia ratsasti jokainen koulu- ja esteradoilta ja jatkoa ajetellen tiedämme mitä treenata enemmän. Syksyllä kisaillaan tallliporukalla uudestaan ja mahdollisuus on kilpailla tallin ulkopuolella.  Ohessa kuva luokan II palkintojen jaosta jossa Theresa ja Kalle nappasivat luokkavoiton. Hyvinä kakkosina olivat Tiina ja Elvis joka palaa hommiin pitkältä sairauslomalta. Myös Paula, Minna ja Linnea aloittivat kisakauden hyvin suorituksen joten eiköhän me heitä nähdä tulevalla kaudella radoilla ;)

Kenttäkilpailukausi avataan virallisesti Niinisalossa tulevana viikonloppuna. Karavaani starttaa aikaisin lauantaiaamuna ja kotona taidetaan olla nippa nappa ennen pimeää. Mukaan pääsevät Pietari, Vappu, Toni, Viiru, Emppu ja Casper joten aika vilskettä tulee olemaan. Toivotaan että säät suosivat ja kausi saadaan avattua hyvin tuloksin. Apukäsiä on ilmoittautunut jo mukava joukko joten eiköhän me pärjätä vaikka heppoja monta mukana on

Kantavat tammat eivät enään paljon kirmaile vaan lähinnä tyytyvät paistattelemaan päivää auringossa. Dooris, Siiri ja Liisa  "hukkasivat " varsan talven aikana ja Laila jo syksyllä joten tukevasti tiineitä ovat  Tiara ja Serena (b-welsh) ja Pyrimus (sh). Kolmea varsaa on siis vielä lupa odotella. Pidetään peukut pystyssä jotta kaikki menee hyvin ja päästään viettämään useammat kakkujuhlat!

Tiinan heppakerhon viimeinen kerta järjestetään 20.5. Luvassa mukavaa puuhastelua,  mehua ja keksiä. Syksyllä aloitellaan taas koulujen  alettua.

Leiri kesä näyttää mukavalta ja todennäköisesti leireillä päästään hyppäämään myös maastoesteitä. Turvaliivit ovat vaatimuksena osallistua este- ja maastoestetunneille joten tarkistatha asian kuntoon mikäli haluat hypätä jatkossa.

Viikonlopun tunnit tullaan siirtämään viikolle kilpailukauden takia joten la ja su ratsastajat sopikaa uudet ajat Kaisa kanssa pikaisesti



Ei kommentteja: