tiistai 5. maaliskuuta 2013

Maaliskuu on täällä joten kuulumisia

Kuulumisien kirjoittelussa ollaan taas oltu ihan unessa joten päivitetääs tässä nyt sitten tietoja ihan urakalla. 


Räppääjä seuraamassa aitiopaikalta tallihuoneen tapahtumia
Risto ja Räppääjä muuttivat tallille ja ovat saaneet kyllä runsaasti huomiota osakseen viikon jokaisena päivänä. Myös hiiret ovat poikien majapaikasta mystisesti kadonneet joten eiköhän näistä kahdesta liene apua jyrsijöiden suhteen.  



Ensimmäinen oma hevosemme Murnela laukkaa nyt vapaana hevosten taivaassa. Vanhuuden vaivat alkoivat olla läsnä joka päivä emmekä halunneet että yksi elämämme hevosista kärsisi päivääkään. Päätös ei suinkaan ollut helppo mutta kuuluu niihin hevosen omistamisen surullisimpaan puoliin. Murnela opetti montaa isoa ja pientä ratsastajaa meillä ja herran huimat hypyt esteharjoituksissa muistetaan pitkään. 

Kiitos Murnela yhteisistä vuosista joita kertyi monta, muistathan myös siellä pitää hevosten taivaan talliväen varpaillaan karkailemalla välillä!







Tervetuloa muhkea Martta uusille kotikulmille! 
Iso ja niin kiltti ardenner tamma Martta muutti tallillemme maanantaina. Hänen uhkeat muotonsa ovat saaneet runsaasti huomiota ja varmasti innokkaita ratsastajia tulee löytymään jatkossa pilvin pimein :). Marttaa on tarkoitus käyttää myös ajohommissa  koska tamma on entisen omistajansa kanssa tehnyt paljon työajoa. 

Martta entisessä kotitallissaan valjaitten näytössä

Martta uudessa kotitallissaan Annan kanssa tottumassa tohinaan
Myös shettislauma on saanut vahvistusta kun Betsy-poni muutti tuomaan hieman väriä meidän niin mustaan jengiin. Tämä musta-valkoinen pikkutamma on käynyt tunneilla ja toiminut varsin mukavasti joten eiköhän hänestä saada mukava lisä ihanien shetlanninponiemme laumaan.


Maneesiprojekti etenee hiljalleen. Aluetta on työstetty ja vielä joudutaan räjäyttelemään kalliota jotta koko komeus saadaan mahtumaan paikalleen. Koko meidän porukan ajatukset ovat nyt Huittisiin valmistuvan liikkeen avaamisessa mutta kunhan se homma on saatu rullaamaan niin maneesihanketta saadaan etenee vauhdilla.


Muistutuksena vielä kaikille! Muistathan että liikkuessasi tallilta toiselle peset huolellisesti varusteet, vaatteet jne. Jokainen tiineen tamman omistaja odottaa jo kuumeisesti varsomisia eikä halua minkään vaarantavan tulevaa tapahtumaa. Myös kilpahevosten omistajat tarkasta rokotusohjelmasta ja terveydenhoidosta huolimatta eivät halua hevostensa sairastuvan ja sama koskee varmasti myös tuntitoimintaa harrastavia yrittäjiä.

Ei kommentteja: