tiistai 28. lokakuuta 2008

Sataa ja paistaa

Vaihtelevaa on keli.... Välillä paistaa hieno syksyinen aurinko ja välillä tuntuu että me täällä Heinoossa hukutaan veteen. Nimittäin hiittirata suorastaan lainehtii ja ei järin kuivempaa ole muuallakaan.

Iloista on se että hevoset eivät ollenkaan ole masentuneita syksysäistä vaan treenaavat hyvin. Vauhtiponi Ralli jatkaa kärryajeluita ja villissä haaveissa meillä on karauttaa läpi tämän vuoden puolella opetuslähtö. Sinällään kärryttely on mukavaa mutta kun kaahaa töistä kotiin, yrittää laittaa sisällä pesät lämpiämään, ottaa hevoset sisälle ym niin aikaa valoisalla ajeluun jää perin vähän. Mukavaa olisi kun koko porukan saisi joskus ajettua kimpassa jotta seuraa olisi nuoremmillekkin. Zinnia ja Kicki hiljentävät tahtia, kalenterissä vielä Ypäjä Winter Show ja sitten ansaittu talvilepo. Muut ponit ja hevoset voivat myös, osa pulleammin osa kevyempänä.

Sihvosen komea herrasmiesponi-Casper muutti Heinooseen. Suunnitelmissa on "opetusmestarin" virka Anniinalle ja Karoliinalle. Kuvia tulossa piakkoin!
Rip Cotton muutti Irrin tallille treenailemaan Tarjan kanssa, vauhdikkaita hetkiä siis!

Ei kommentteja: