maanantai 24. marraskuuta 2008

Lunta, lunta, lunta, lunta

Nyt sitä sitten on, lunta meinaan. Eilinen myräkkä tuntui sekoittavan koko Suomen hetkellisesti ja kaaos tuntuu jatkuvan koska tänäänkin joku mielipuoli liukasteli vielä kesärenkailla liikenteessä. Hevoset taas ovat suorastaan pinkeitä kun lunta on maassa ja se pöllyää kovin mukavasti. Kamera ei tietysti ikinä ole hollilla koska varsin riemukasta on meno kun -08 varsat tutustuvat tähän uuteen elementtiin. Toivottavasti lumi pysyy koska kerrankin olisi mahdollista ottaa lumisia kuvia.

Anni, Kicki ja Zinnia päättivät kauden Ypäjällä sunnuntaina. Aamun käynnistyshäiriöiden jälkeen isä ja AK pääsivät matkaan mutta myöhässä, Kickin eka luokka jäi väliin mutta Zinnia-possua pääsi sen hyppäämään. Tulokset eivät olleet tämän hevosen osalta kovinkaan mairittelevat, hevonen oli tapansa mukaan todellinen POSSU, joten tamma jätettiin suosiolla pois isommasta luokasta. Nyt alkaa olla Zinnian kanssa kaikki kokeiltu joten tämä varsin laadukas ruotsalaisen hevoskasvatuksen helmi etsii uutta kotia. Zinnian taustoja tuskin tarvii kovasti esitellä joten rohkeasti yhteyttä mikäli tämä helmi kiinnostaa.

Kicki oli tapansa mukaan loistava. Mummo on selvästi elementissään isoilla radoilla ja oli varsin hieno. Tuloksena sijoitus parin ekasta 125/135 luokasta joka oli Annin ensimmäinen isompi kansallinen ikinä. Tänään aamulla mummo oli tapansa mukaan energinen joten ei häntä ainakaan kisaväsymys ja puuduttava kahdentunnin kotimatka lumimyrskyssä tuntunut painavan mitenkään. Nämä kaksi alkavat hiljalleen jäähdytellä talvitaukoa varten kun taas Vito, Fasu, Lanita, Kultasiipi ja Sandra jatkavat treenaamista. Myös Karin ja Minnan luota kotiin palannut Gia jatkaa työntekoa, tosin tälle neidille on etsinnässä hieman pitempijalkainen pilotti koska edelleenkään pituutta ei ole tullut lisää.

Ei kommentteja: