maanantai 12. tammikuuta 2009

Apu tulevan kilpailukauden koitoksiin

Seppo Heinon psyykkisen valmennuksen kurssi 8.2.2009

klo 9.30- n.18, Kuntoutumiskeskus Apila Kangasala


Seppo Heino on Olympiakomitean, Ratsastajainliiton ja 46 muun eri lajin käyttämäurheilupsykologi, joka löytyy mm. Noora Pentin ja Mikael Forstenin taustajoukoista.Kurssi on tarkoitettu kaikille kiinnostuneille ja on suunnattu erityisestiratsastajille.

Klo 9.00-9.30 ilmoittautuminen ja aamukahvi
Aamupäivällä keskitytään psyykkisen valmentautumisen perusteisiin ja menetelmiin.Iltapäivällä aihetta syvennetään puhumalla lisää peloista, jännittämisestä sekäsiitä, miten niistä voi päästä eroon harjoitteiden avulla. Käsittelemmehenkilökohtaisia ongelmia tapauskohtaisesti. “Caset” Seppo Heinolle (käsitelläännimettöminä luennolla) voi lähettää sähköpostilla 1.2.2009 mennessä JaanaTirkkoselle (jaana_tirkkonen(at)hotmail.com <mailto:jaana_tirkkonen@hotmail.com> )

Ilmoittautumiset Jaana Tirkkoselle (jaana_tirkkonen(at)hotmail.com<mailto:jaana_tirkkonen@hotmail.com> ) 31.1. mennessä.Kurssimaksu, sisältää lounaan sekä aamu- ja iltapäiväkahvin40€ TammerRidersin jäsenet60€ muutIlmoittautumismaksu maksetaan tilille 167730-79. Ota maksukuitti mukaan kurssille.Mikäli ilmoittaudut ja maksat osallistumisesi vasta paikanpäällä, hinnat ovat45/65€. Rajoitettu määrä paikkoja.


TÄMÄ ON LUENTO JOKA KANNATTAA KÄYDÄ, TAATTUA ASIAA JA VARMASTI HYVIÄ VINKKEJÄ SIIHEN KUINKA KEHITTÄÄ OMAA PSYYKETTÄ KISATILANTEITA VARTEN.

Ei kommentteja: