keskiviikko 7. tammikuuta 2009

Ihanaa tammikuuta

Kyllä nyt kelpaa, lunta saatiin lisää ja pakkanenkin on kohtuuden rajoissa. Pidämme porukalla peukkuja että tänä vuonna saataisiin jäätilanne siihen malliin jotta jääravit järjestettäisiin sekä Sastamalassa että Sarkolassa. Varsinaiset vauhtihirmut Kultasiipi ja Orru Mein treenaavat kovasti ollakseen kunnossa näissä koitoksissa. Kultasiiven edellinen esiintyminenhän on vuodelta 2007 jolloin neiti kokeili kuskin huumorintajua kahteen otteeseen esiintymällä yleisölle paraatiravissa ilman minkäänlaista kiirettä.
Mustat karvapallot nauttivat masujen kasvaessa elämästään laumassa ja voivat hyvin. Tiineiden mahat ovat selvästi muuttuneet muotoa joten kiireinen kevät on luvassa. Isoista tammoista Pyri, Anjuska ja Pirkko voivat hyvin ja nautiskelet muiden paiskiessa hommia.
Joululomaillut Juuso palasi Tiinan kanssa takaisin ja talliin on saatu myös uusi asukas kun Carolan La Casita "Lissu" muutti tallille. Tämän mamman mahassa kehittyy myös tulevaisuuden estehevonen oriista Larino.

Sandralta saatiin kuulumisia Laaksolasta. Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta arki alkaa sujua ja treenit kovenevat. Toivomme näkevämme pikkutamman kilparadoilla kevään edetessä. Tsemppiä siis koko Lymin perheelle!

Ei kommentteja: